Quote Originally Posted by Metaf View Post
Eu ma asteptam de la cei de la Apple sa vina cu un "aifon" mai mare, cu un ecran pe masura asteptarilor consumatorului actual -- ce tinde spre televizor din ce in ce mai mult
Eu nu stiu de unde se trage statistica asta cu "asteptarile consumatorului actual"... care vrea phablets si lopeti. La fel cum nu stiu cine naiba a facut statistica prin care a rezultat ca oamenii isi doresc ecrane curbate (la tv si telefoane). Majoritatea oamenilor pe care ii cunosc si cu care interactionez au telefoane cu diagonale sub 4-4.5"... usor de folosit cu o mana si de purtat in buzunar. Ca suntem cativa cu exceptii care vrem "calculator de buzunar", asta e altceva. Eu insa m-am lecuit de diagonala mare la telefon (ma omoara pur si simplu cand vine vorba de "unde-l tin?"... cel actual (Note 3) va fi ultimul meu telefon cu diagonala mai mare de 5" (never say never though... cine stie ce minunatie cu margini 0 o sa apara in viitor). So yeah... eu fie ma intorc la un 5S (4") fie un i6 (4.7" or so). Cat despre ecran curbat... don't even get me started!
Quote Originally Posted by Metaf View Post
Iata ca cei de la Samsung le-au luat-o inainte.
Intr-adevar, niste "vizionari" cei de la Samsung, nu altceva!