Sa zicem ca sunt fanboy in masura in care sunt realist. Spre deosebire de alti trolli pe threadul asta eu am dat unele argumente, zic eu solide, oferind o previziune asupra conferintelor de maine.
Insa nu stiu cum poti sa nu te amuzi cand vezi declaratiile de tradati in dragoste ale unor copii frustrati care pun mai mult suflet intr-o consola decat intr-o familie (now go hug your parents), sau hai.. ca sa fie hobby.. intr-o echipa de fotbal.
Daca vrei drama in viata ta.. nu-ti alege o consola preferata. Ca un sfat personal: alege-o echipa favorita pe Dinamo si du-te la stadion sa vezi cum e calcata in picioare. Atunci sa vezi trairi si suferinte.

MGS pe Xbox 360? Ce mare scofala. Auzi la ei, tradare.... Macar de ai fi pus tu alocatii cap la cap sa-ti cumperi acea consola, deci nu te poate trada ceva ce nu a fost al tau niciodata nu?
Sunt curios.. atunci cand va trec cosurile si aveti si voi o prietena.. si asta va inseala. O sa considerati ca nu-i mare scofala, ati fost caliti si trecuti prin viata.. caci nimeni nu va putea sa uite drama din acea fatidica zi de 1 iunie in care s-a anuntat MGS pe Xbox 360.

@DeathWings Tot ce a oferit Microsoft in seara asta a fost speculat inainte, repet. Iar zvonurile legate de activitatea Sony nu mi s-au parut senzationale. Daca asta ma face un fanboy, atunci inseamna ca sunt unul.