Single post: Sony a anuntat cate console a vandut pana in prezent

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Sony a anuntat cate console a vandut pana in prezent

    Probabil ca ieri nu a fost conferinta pe care o astepta toata lumea sau cel putin pentru majoritatea fanilor, dar printre noile jocuri anuntate, Sony a anuntat oficial ca au depasit borna de 10 milioane de console vandute pana in data de 10 august. Mentionez ca cifrele se refera la unitati vandute, nu "shipped" asa cum au obiceiul publisherii sa anunte si semnifica vanzarile la nivel global, nu pe o anumita regiune. Aceste 10 milioane de unitati vandute in primele 9 luni, daca ma intrebati pe mine, este enorm de mult, iar Andrew House, CEO SCE, a oferit o declaratie prin care precizeaza faptul ca lansare PS4 reprezinta cea mai importante si rapida crestere a unei console cu sigla PS:
    The responses we have received for the PS4 system's unique gameplay experiences powered by the network, along with its vast game portfolio has been phenomenal, and I am absolutely delighted that PS4 was able to reach this commemorative milestone in less than 9 months.

    We're so grateful for the enormous support from PlayStation gamers worldwide, and we look forward to bringing even more exciting content and services in the months ahead."
    De asemenea daca vorbim de jocuri, vreau sa va informez ca Sony a reusit sa vanda peste 30 de milioane de jocuri, atat retail si cat si in format digital. Sper ca japonezii sa nu se culce pe o urechea acum cand au ajuns sa se bucure de atata succes, deoarece ei trebuie sa intelega ca au un install base foarte mare si automat foarte multi "clienti" care doresc jocuri de calitate si cat mai diverse.

    Ce parere aveti, este o surpriza aceasta informatie? Merita Sony sa vanda atatea console in aproximativ 9 luni?
    Attached Images Attached Images 10_million_ps4_sold.jpg