Salut,

Revin cu o confirmare la o discutie mai veche referitoare la payment method.
Ca sa excludem din start dorinta mea de a creea valva, postul se vrea o lamurire, o alternativa pentru userii care isi pun aceasta intrebare. Am vazut ca sunt cativa.

La rugamintea unui prieten care este in aceasta situatie, am sunat acum 1 ora din nou la Microsoft Xbox support UK - 0044.8445458143, ca sa mi se confirme ca este legal sa folosesti ca payment method un card VISA/Mastercard dintr-o alta tara decat cea in care ai account-ul de live.
Este perfect legal, singura 'limitare' fiind ca daca nu-ti merge plata, MS UK nu te ajuta nefiind card de UK, pentru ca nu pot contacta banca respectiva. Simplu, atata tot.

Dupa ce i-am dat contul de Live si l-a verificat, am intrebat punctual "is it illegal to use my Czech Republic VISA card as payment method if my account is set to UK?"

Raspunsul MS: "Absolutely not sir, it's perfectly legal and Microsoft accepts that, but just in the unpleasant situation that your payment doesn't go through we cannot help you with that specific payment".

Eu din nou, agasant: "So, if my payment is accepted, I am not doing anything illegal and Microsoft will not block my account"

El: "Absolutely not sir, I am looking at your purchases history as we speak and you are 100% legal"

Discutia a durat 3 minute (5 cu tot cu robotul) si sper ca a adus ceva liniste in sufletele celor care aveau dilema asta.
Nu spun sa renuntati la metodele voastre actuale (cei care folositi gift cards), ci doar spun ca este 100% legal si direct cu cardul.

Este o alternativa. Eu doar asa platesc.
Spor la gaming!