In principiu sunt de acord in cu tine, de asta si eu refuz sa cumpar consola nextgen. Dar nu te obliga nimeni sa cumperi jocuri sau consola in sine. Acum daca tu deja ai cumparat un X1 in necunostinta de cauza, tu esti de vina, nu Microsoft. Si eu m-am simtit furat si mintit in acelasi mod: imi aminteasc reclamele la tv in Marea Britanie: ca X1 va fi centrul multimedia in casa ta, ca nu mai ai nevoie de nimic, ca vei putea filme pe blu-ray( deci arunc blu-ray-ul si ps3), ca vei putea avea apeluri video prin skype, ca vei putea controla receiver-ul de satelit direct din consola, dar si ca vei putea juca orice joc pe o consola de ultima generatie intr-o grafica superba...adica sa fi aruncat si 360-ul. Consider ca presiunea asupra Microsft pentru suportul jocurilor 360 trebuia facut de mult, inainte de lansare, odata cu jocurile drm, etc. nu acum la spartul targului, daca tine de hardware necesar. Daca e vorba de software....atunci aia e alta mancare de peste. Sau cine stie poate se va ajunge ca la filmele cu varianta digitala. Dai redeem la cod si downloadezi versiunea digitala a discului de x360. Dar eu cred ca sunt vise.