Single post: Rata defectiunilor - PS4
-
Member

Originally Posted by
cata10
Salut la toti ! Doar ce mi am achizitionat si eu o consola pe care nu am folosit- o 3 zile dupa ce am luat-o pentru ca TV ul mi s a defectat si am luat altut pe care il folosesc si pe post de monitor si pe care o vroiam sa l folosesc si pentru PS4, pana de sarbatori pana cand imi voi lua altul mai bun. Si ma confrunt cu o problema mai ciudata din punctul meu de vedere , pana acum m- am jucat doar pe PC, nu am mai avut consola poate voi stiti mai bine de la ce este : de exemplu in Fifa 14 la cornere cand dau de maneta (misc camera) , se vad jucatorii foarte stersi, neclari in afara gazonului tot pare asa si scrisul de pe adsurile de pe langa teren, iar la The Last of Us, la fel cand misc de camera dar aici foarte incet, se intuneca imaginea dar foarte putin sesizabil doar daca esti atent poti vedea, si la texturile obiectelor se intampla ceva foarte ciudat nici nu stiu cum sa explic, parca se subtiaza si in acelasi timp devin neclare, nu cred ca e normal, plus de asta si in internet browser se vede scrisul neclar, pe google, sau daca tin apasat sa spunem pe ''1'' la cautare google si dau drumu la buton dupa 2-3 secunde tot mai continua sa scrie singur plus in The Last of Us foarte des am framrate drops ... Am urmatorul TV :
MEDIA GALAXY | Televizor LED Full HD, 56 cm, PHILIPS 22PFH4109/88 Eu detin acelasi tv ca si al tau si sunt super multumit de imagine.Umbla pe la setari pana iti convine imaginea.