Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread
-
23-08-2014 12:26 #1476 SP
Junior Member
In ultimle saptamani, aste am facut 100%
Unearthed (PSN) ( PS3 ) 100%
Dificultate 1/10 Jocul e SUCKS !!! E o copie de Uncharted, Tomb Taider, Syphon Filter Il recomand numai pentru treophyhunters.
Assassin's Creed III (PLATINUM) ( PS3 ) 100%
Dificultate 5.5/10 Jocul e formidabil. Pana acuma asta mi-am placut cel mai mult. Il recomand pe toti.
MLB 13: The Show-Home Run Derby Edititon(PSN) ( PS3 ) 100%
Dificultate 1/10 Inca un scurt 100% trophies pentru trophyhnters
Asta numai pe USA store pot sa downloadez. In vremurile alea era gratis. Nu stiu daca si acume e gratis.
Killzone: Mercenary(PLATINUM) ( PSVITA )100%
Dificultate 5/10 Cel mai favorit joc pe PSVITA pana acuma
Unele trofeu de online erau real pain in the ass :/ Il recomand pe toti.
Ice Age 4: Continental Drift: Arctic Games(PLATINUM) ( PS3 )100%
Dificultate 3/10 Un trefeu era greu, cand cu veverita tre sa astup gauri pe gheata ca sa nu curga apa. Era frustarant sa faci punctul anumit. Il recomand pentru copii/family si trophyhunters 
Cars: Race-O-Rama(PLATINUM) ( PS3 ) 100%
Dificultate 1-2/10 Iaras un EASY Disney game. Il recomand pentru copii si trophyhunters 
Doki-Doki Universe(PSN) ( PS3 )100%
Dificultate 2-3/10 Prima data cind am vazut, am, intrebat ce dracu e si asta? Dupa aia am dat seama, cum functioneza gameplayul. Pana la urma am placut. Il recomand pentru o incercare.
Star Trek(PLATINUM) ( PS3 )100%
Dificultate 3/10 Ce sa zic, jocu' era ok, grafica gameplayul. Erau niste baguri. Co-op era fun( prosteam o gramada cu prietenul XD ) Il recomand numai pentru Star Trek fani si trophyhunters.
Sly 1: Thievius Racoonus(PLATINUM) ( PSVITA) 100%
Dificultate2/10 Jocul e briliant. One of my favorite platformer game. Il recomand pe toti.
Sly 2: Band of Thieves(PLATINUM) ( PSVITA ) 100%
Dificultate 2/10 Tot aia pot sa zic. Poate asta am placut mai mult. (Pacat ca SLy 3 nu pot sa joci cu account Roman, pentru ca are numai in digital form in voucher code
)