In ultimle saptamani, aste am facut 100%

Unearthed (PSN) ( PS3 ) 100%
Dificultate 1/10 Jocul e SUCKS !!! E o copie de Uncharted, Tomb Taider, Syphon Filter Il recomand numai pentru treophyhunters.

Assassin's Creed III (PLATINUM) ( PS3 ) 100%
Dificultate 5.5/10 Jocul e formidabil. Pana acuma asta mi-am placut cel mai mult. Il recomand pe toti.

MLB 13: The Show-Home Run Derby Edititon(PSN) ( PS3 ) 100%
Dificultate 1/10 Inca un scurt 100% trophies pentru trophyhnters Asta numai pe USA store pot sa downloadez. In vremurile alea era gratis. Nu stiu daca si acume e gratis.

Killzone: Mercenary(PLATINUM) ( PSVITA )100%
Dificultate 5/10 Cel mai favorit joc pe PSVITA pana acuma Unele trofeu de online erau real pain in the ass :/ Il recomand pe toti.

Ice Age 4: Continental Drift: Arctic Games(PLATINUM) ( PS3 )100%
Dificultate 3/10 Un trefeu era greu, cand cu veverita tre sa astup gauri pe gheata ca sa nu curga apa. Era frustarant sa faci punctul anumit. Il recomand pentru copii/family si trophyhunters

Cars: Race-O-Rama(PLATINUM) ( PS3 ) 100%
Dificultate 1-2/10 Iaras un EASY Disney game. Il recomand pentru copii si trophyhunters

Doki-Doki Universe(PSN) ( PS3 )100%
Dificultate 2-3/10 Prima data cind am vazut, am, intrebat ce dracu e si asta? Dupa aia am dat seama, cum functioneza gameplayul. Pana la urma am placut. Il recomand pentru o incercare.

Star Trek(PLATINUM) ( PS3 )100%
Dificultate 3/10 Ce sa zic, jocu' era ok, grafica gameplayul. Erau niste baguri. Co-op era fun( prosteam o gramada cu prietenul XD ) Il recomand numai pentru Star Trek fani si trophyhunters.

Sly 1: Thievius Racoonus(PLATINUM) ( PSVITA) 100%
Dificultate2/10 Jocul e briliant. One of my favorite platformer game. Il recomand pe toti.

Sly 2: Band of Thieves(PLATINUM) ( PSVITA ) 100%
Dificultate 2/10 Tot aia pot sa zic. Poate asta am placut mai mult. (Pacat ca SLy 3 nu pot sa joci cu account Roman, pentru ca are numai in digital form in voucher code )