Observ ca fanbotii Sony nu se pot abtine sa se bucure de raul altuia, insa regret sa-i anunt ca Microsoft deja a rezolvat problema iar Xbox Live-ul e up and running. Chiar am facut un Ryse in multiplayer si cumparat un joc, just for the fun of it.

Bine, sunt convins ca exista o foarte mare probabilitate ca in noaptea asta unii sa incerce un ritual satanist or something... eventual sa se joace cu papusa voodoo pusa bine deoparte, poate reuseste totusi sa pice si concurenta, nu doar "zeul suprem". O sa ma duc sa verific daca e luna plina, sa vad care sunt sansele.

Sincer, am ajuns sa ma simt pe console cam la fel de aiurea cum era pe forumul celalalt, unde nu ne inghitea niciun pc gamer. Cam atat de mult vad ca va urati intre voi, fanbotii Sony cu ceilalti. Zic ceilalti pentru ca invers nu vad o inversunare atat de mare cum este in tabara PlayStation.

Eu in continuare refuz sa iau parte la vreo tabara, dar trebuie sa recunosc ca in ultimele 15 ore or so m-a dezgustat atat ce a facut Sony (adica nimic) cat si ce au facut fanii sai. Daca ati ajuns sa va bucurati unii de raul altuia...