Single post: Battle.net, LoL & PSN servers under attack!
-
Admin

Originally Posted by
ReNeGaDe124
Arata-mi si mie acei fanboy care se bucura de raul celor de la Microsoft pentru a putea sa-i banez.
Poti sa incepi cu tacconi. Pe restul cred ca ii stii bine.

Originally Posted by
ReNeGaDe124
Te-ai putut conecta la Xbox Live pentru ca au fost afectate doar anumite servere din SUA.
Chiar si pe US, inclusiv in timpul spike-ului maxim, serverele de US au fost up and running. Nu au fost 100%, dar au functionat. Aici probabil se vede diferenta dintre unii si altii - nu mai spun care, ca se intelege. In plus daca o fac, o sa fiu trecut iar la categoria fanboy.

Originally Posted by
ReNeGaDe124
Insinuezi cumva ca exista useri pe acest forum care simpatizeaza cu persoane responsabile de terorism cibernetic si care au ajuns chiar pana la amenintari cu bomba? Este o acuza destul de grava si ar trebui luate masuri impotriva lor.
No offense, dar tu ca moderator in loc sa te uiti la cei care posteaza propuneri pentru a pune oamenii la zid sa-i impuste, esti mai interesat de terorism cibernetic... nu mai zic nimic.

Originally Posted by
ReNeGaDe124
Si nu in putine cazuri chiar tu ai fost unul dintre cei care alimenteaza acest conflict pueril. Era o remarca inflamatoare chiar la sfarsitul acestui articol. I-a dat Dant3 quote.
Daca te referi la "Xbox Live servers are still up... si the irony", era un statement. Era un fapt real, la care nu se putea inflama decat un faboy - oricine altcineva a luat totul ca atare. Da, stiu ca multora nu le place ca sunt prea direct si ca spun tot ce am de spus, si nici nu cred ca se va schimba acest lucru.

Originally Posted by
tacconi
Eu recunosc ca am fost unul dintre aceeia care s-au bucurat ca nu doar zeul sony a fost doborât de niste tineri frustrati.. dar nu am postat nimic pt ca nu vreau sa risc banarea.. despre seful nostru toată lumea stie ce fanboy este. Pe cand nici nu apăruse ps4 si ii găsea numai hibe.. ca se va supraincalzii si ca va da ilod etc.. eu despre Sefu cred aceleasi lucruri scrise mai sus dar culoarea mea nu-mi permite sa vociferez atat..
tacconi, m-am lamurit de ceva vreme de nivelul de inteligenta la care poti urca (sau cobori). Daca tu nu vezi diferenta dintre o discutie pe baze tehnice si posturi de fanboy care asteapta sa cada drobul de sare, atunci n-am ce-ti face. Eu zic sa te intorci la icoana cu Ceausescu si sa ma lasi cu aberatiile tale. Serios, ai inceput sa ma obosesti si incepe sa-mi para rau ca ti-am scos ban-ul.