Single post: Battle.net, LoL & PSN servers under attack!
-
Senior Member
Nu inteleg totusi ce este cu toata nebuneala asta. Eu pariez ca majoritatea detinatorilor de Playstation de pe aici au achizitionat minunata consola pentru a se juca gratuit pe net. Cand am postat ca platesc Gold si sunt mandru tocmai chestia asta mi-am dorit sa o evidentiez. Nu as avea mari pretentii de la o companie care nu cere nici o taxa pentru serviciile pe care mi le pune la dispozitie.
Cat despre Monky, inteleg ca el este liderul nostru si ar trebui sa fie putin mai neutru, dar pana la urma el face sacrificii sa tina aceasta comunitate pe picioare. Si nu uitati ca este om. Este in natura umana sa fii atras de ceva anume, in cazul acesta o companie din cele 2 mari competitoare de pe piata. Cu riscul de a fi sanctionat, va rog sa va vedeti de treaba. Chiar si Renegade care il lua la rost pe Monky. Nu cunosc relatiile dintre voi, nu va cunosc personal dar din ce am putut vorbi cu amandoi pe privat sau pe unde am avut ocazia am putut vedea ca sunteti 2 oameni cu caracter care aratati respect oricarui membru al comunitatii pe care o aveti in grija. Incercati sa dati un exemplu sau oameni ca tacconi si alti carcotasi de genul or sa va ia de prosti si or sa va calce in picioare. Vad asta zi de zi la animalele de varsta mea si ceea ce se intampla aici nu pare a fi departe.
Huh, e 1. Deja e tarziu. Cearta pe internet este ca Jocurile Paralimpice (sper ca am scris corect). Nu conteaza cine castiga, tot ramai cu handicapul. Nu tind sa jignesc pe nimeni, iar cine se simte... Pai, deja este peste puterile mele. O seara buna tuturor!