Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battle.net, LoL & PSN servers under attack!
-
Admin
Eu nu m-am agitat atat de tare pentru faptul ca PSN-ul era down. Chiar aveam alternative pentru a ma juca... nu mor daca nu pot accesa PSN-ul o zi-doua. Insa in ziua aceea cred ca am primit vreo 200 de mesaje (si pe PM, si pe Facebook, si pe YM sau email) prin care eram intrebat: "De ce nu pot sa ma joc? Vreau sa ma joc! Am platit bani grei pentru asta!". Vazand ca e ceva "heavy" si incercand sa ofer un raspuns pentru toti, am scris o stire pt. asta - la momentul respectiv PSN-ul era down iar Xbox Live-ul era UP. Unii au luat asta drept fanboy stuff... eu doar am punctat ceva ca fiind ironic. Poate n-a fost cuvantul potrivit, dar va asigur ca in niciun caz nu-mi frecam palmele de bucurie ca e PSN-ul sau Blizzard down (in acel moment chiar vroiam sa joc Hearthstone).
De aici si pana la a spune ca "MonkY prefera Xbox", e cale lunga. Mi se pare chiar aiurea sa-i spui cuiva care detine PS2, PS3, PS4, PSP si PSV (si cred ca am si un PSx aruncat pe undeva), cum ca e fanboy Xbox. Culmea e ca daca generatia anterioara am preferat (in special datorita controllerului si a calitatii Live-ului) sa iau jocurile pe Xbox 360 iar pe PS3 doar exclusivitatile.... generatia aceasta am zis sa fac fix invers, si anume sa iau toate jocurile pe PS4 si pe Xbox One doar exclusivitatile. Acum ma astept sa fiu facut fanboy PlayStation, desi am observat ca din "tabara" cealalta oamenii nu sunt atat de vehementi.
Cei care ma cunosc, stiu foarte bine ca n-am ceva cu Renegade, Dant3... ba chiar imi place de ei pentru ca isi sustin opiniile si le argumenteaza. Insa cand vine cineva ca taconi care aduce argumente gen comunismul, ma face fanboy pentru ca am incercat (impreuna cu altii dealtfel) sa "disecam" dpdvd tehnic "maruntaiele" unui PS4... mi se pare exagerat. Ironia este ca acelasi lucru l-am facut si cu X1, si cu Wii U... dar asta nu mi-a adus "titlul" de fanboy Sony.
Anyway, sper ca Sony & Co. sa fi invatat ceva din atacul asta... pentru ca e urat cand se intampla asa ceva. Asa cum sper ca multi vor intelege ca in momentul in care majoritatea va incepe sa se comporte ca pe celalalt forum si se va ajunge la "ura" intre tabere, mai repede oprim proiectul CG decat sa continuam cu asemenea flame-uri.
MonkY Out...