Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Asus aduce un nou router monstru pe piata: RT-AC87U
-
Admin
djleo666: sa stii ca la asta m-am gandit si eu prima oara cand l-am vazut, mai ales ca nu parea designul clasic Asus. Alienware fans will love it!
Metaf: incearca si solutii mai putin "ortodoxe". De exp. noi intr-un caz am rezolvat problema prelungind antena... in altul am pozitionat routerul (dupa zeci de incercari) intr-un alt loc... de cele mai multe ori am gasit routerul clientului ecranat de cate un TV imens sau de o groaza de cabluri electrice.
Sa luam un exemplu: daca ai un router cu antena detasabila pe 2.4Ghz, incearca intai cu o astfel de antena de 8dBi - sau varianta mai ieftina dar mai slaba, de 5dBi. Acestea sunt antene omnidirectionale, dar de cele mai multe ori esti nevoit sa apelezi la antene directionale.
Now back on-topic, am observat ca antenele de la AC87U au un design complet nou... cum n-am mai vazut pana acum. Sper sa fie si eficiente.