Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battle.net, LoL & PSN servers under attack!
-
Senior Member
E foarte simplu ! Nu esti multumit de ce ofera o consola o vinzi si iti cumperi alta, ce cu atata fanboysme. Eu de exemplu generatia trecuta am avut de mai multe ori xbox si ps3, de ce ? Conta servicile si jocurile si nu am stat sa dau in tabara cealalta ca sa laud eu consola cu care ma joc, cu ce ma incalzeste pe mine ca x-ulescu de pe forum are ps4 sau xo? Cine nu e multumit de jocuri sau servici vinde consola si isi alternativa. Nu inseamna ca daca ti-ai luat ps4 sau xo trebuie sa ramai cu ea sau sa arunci cu noroi in ceilalti, se pot intampla multe in life-cycleul unei console, vedeti cum a a fost generatia trecuta. Vad ca foarte multi oameni nu inteleg chestia aceasta.
Preferi sa te joci pe xo sau ps4 foarte bine, daca unora le plac blondele, nu inseaman ca doar brunete exista pe lume si ca trebuie sa-i convigem si pe restul ca ele sunt cele mai bune
just my 2 cents