imi place cum discutia a ajuns la o dezbatere despre fanboy ism.recunosc ca si eu am tot de la PS poket la PS3 si asta pentru ca mi-a placut mereu design-ul, am avut mai multe jocuri care sa ma atraga, mi-a placut controlerul,brandul dar nu sunt fanboy deoarece mereu am fost mai vehement in ceea ce priveste deciziile luate de catre Sony. nu m-a bucurat niciodata cand au fost probleme la online pe XB pentru ca ma pot pune in locul celor care au consola si nu se pot juca si mie mi s-a intamplat la fel si e nasol. daca m-a mai intrebat cineva ce consola sa aleaga mereu i-am prezentat ambele varianta fara sa incerc sa ii bag pe gat Sony, cred ca daca pui pe o foaie + si - pentru unii s-ar putea sa nu conteze ce crezi tu ca ar fi plusuri. daca as avea destul de multi bani sincer le-as lua pe amandoua doar pentru a juca jocurile exclusive pe XB1.sunt gamer mai presus de toate. si ca sa revenim la discutie , asa cum am spus si mai sus, toata treaba e oricum un business. e normal , pentru ei, sa isi minimizeze costurile ca sa isi maximizeze profitul. avem impresia ca AR TREBUI sa faca X si Y dar rar cand suntem ascultati , spre ex: lui Sony i-a luat vre-o 4 variante de PSP pana sa ajunga sa mai puna un analog stick, Microsoft in ultima ora a inceput sa bage jocuri gratis lunar,...
cred ca ar trebui sa lasam la o parte chestiile cu fanboysmul si sa vedem ca suntem toti in aceiasi oala!