Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Battle.net, LoL & PSN servers under attack!
-
Banned
imi place cum discutia a ajuns la o dezbatere despre fanboy ism.recunosc ca si eu am tot de la PS poket la PS3 si asta pentru ca mi-a placut mereu design-ul, am avut mai multe jocuri care sa ma atraga, mi-a placut controlerul,brandul dar nu sunt fanboy deoarece mereu am fost mai vehement in ceea ce priveste deciziile luate de catre Sony. nu m-a bucurat niciodata cand au fost probleme la online pe XB pentru ca ma pot pune in locul celor care au consola si nu se pot juca si mie mi s-a intamplat la fel si e nasol. daca m-a mai intrebat cineva ce consola sa aleaga mereu i-am prezentat ambele varianta fara sa incerc sa ii bag pe gat Sony, cred ca daca pui pe o foaie + si - pentru unii s-ar putea sa nu conteze ce crezi tu ca ar fi plusuri. daca as avea destul de multi bani sincer le-as lua pe amandoua doar pentru a juca jocurile exclusive pe XB1.sunt gamer mai presus de toate. si ca sa revenim la discutie , asa cum am spus si mai sus, toata treaba e oricum un business. e normal , pentru ei, sa isi minimizeze costurile ca sa isi maximizeze profitul. avem impresia ca AR TREBUI sa faca X si Y dar rar cand suntem ascultati , spre ex: lui Sony i-a luat vre-o 4 variante de PSP pana sa ajunga sa mai puna un analog stick, Microsoft in ultima ora a inceput sa bage jocuri gratis lunar,...
cred ca ar trebui sa lasam la o parte chestiile cu fanboysmul si sa vedem ca suntem toti in aceiasi oala!