Quote Originally Posted by nerazzurr View Post
Deci baieti ca sa fie clar ... garantia internationala are vreo valoare in Romania??..ca ma contrazic cu lumea...
Raspunsul corect este da si nu, in functie de cativa factori. Revenim pe parcurs.

Ce vreau sa spun, in momentul in care mi-am cumparat Xbox One de pe amazon.uk, am sunat la Xbox Support UK ca sa imi confirme activarea serviciului de Microsoft Complete (2 ani in plus de 'garantie internationala').

E foarte important sa se inteleaga clar ce considera Microsoft prin 'garantie internationala'.
Garantie internationala inseamna ca Xbox-ul tau este acoperit de garantie atata timp cat in momentul deschiderii tichetului de service/replacement, ai o adresa (prieten, hotel, ruda, statie de autobuz, metrou, etc) intr-o tara in care Xbox One este lansat oficial de unde iti pot lua ei consola (si unde o si returneaza).

Da, iti iau ei consola, nu o trimiti tu nicaieri.

Deci:

1. Tu iti inregistrezi Xbox One-ul la adresa de mai jos si device-ul tau va fi din momentul ala legat de contul tau de live/microsoft (e ok, legal, corect, spune-i cum vrei, sa ai cont MS cu adresa de UK, nu deschidem iarasi cutia pandorei).
https://myservice.xbox.com/en-GB/Pages/Welcome.aspx

Asa, si iti apare device-ul acolo, scrie dedesubt cat ai garantie la el. Spre exemplu la mine, ca am cumparat MS Complete cu 60 de lire, scrie ca am garantie pana in martie 2017.

2. In momentul in care se strica Xbox-ul, ai acolo buton de Request Service (sau cum ii zice), si odata apasat, urmaresti pasii aia de acolo si deschizi un ticket de service, cu un numar de referinta.

3. Microsoft te contacteaza (ei pe tine, nu tu pe ei) in baza acelui ticket si te intreaba:
De unde vrei X-ulescu, sa iti ridicam consola? Si aici revin la acel 'da si nu' din prima propozitie. Acum trebuie sa dai o adresa valida (NU trebuie sa fie cea din billing/contul de MS, am intrebat punctual asta la telefon) de unde sa vina MS (prin DHL am inteles) sa ridice consola. Tot la acea adresa ti-o vor returna.

Spre exemplu, confirmat de reprezentantul MS, eu am trait/lucrat in UK de unde am si cumparat Xbox One, si acum sunt angajat in Cehia, Polonia, Slovacia, etc, unde sunt, evident cu Xbox-ul dupa mine. In momentul deschiderii unui tichet de service, eu pot sa optez pentru orice tara unde exista Xbox One intru exercitarea dreptului la garantie. Deci nu ma leaga de UK.
Daca traiesc actualmente in Cehia, vine si mi-o ia din Cehia (incepand cu 5 septembrie), sau din Germania, sau Austria, ca sunt mai aproape.

Asta e nasol, ca in Romania evident nu vin. Dar n-ai nici o problema daca le dai o adresa din... Ungaria sa zicem, primul sat de langa granita (se lanseaza Xbox One acum, pe 5 septembrie, deci va deveni teritoriu suportat)

Deci sa revenim la intrebarea ta.

a. Nu are nici o valoare in RO daca nu ai pe absolut nimeni intr-un teritoriu unde Xbox One este oficial ca sa te poata ajuta cu adresa.

b. Da, are valoare atata timp cat ai pe cineva intr-unul din cele 13+29 teritorii unde va exista Xbox One oficial incepand cu 5 septembrie, anul acesta.

Sper ca am raspuns corect la intrebarea ta.

Disclaimer:
Nu trebuie nimeni sa ia de bun ce spun eu, sau sa ma creada pe cuvant. Numarul de telefon Xbox Support UK este 0044.8445458143 si tariful este unu normal de roaming. Daca ai dat 500$ pe Xbox si vrei sa fii 200% linistit, nu te mai uiti la tariful ala, parerea mea.

Si da, si eu recomand, daca poti, sa cumperi Xbox One din RO atata timp cat magazinul respectiv iti da garantie. Scapi de un efort, descris mai sus.
Ce am vrut sa spun este ca exista totusi, alternative. Romania nu este o grota parasita de care Microsoft fuge injurand.
In ciuda perceptiei generale, ca MS este un monstru care nu vrea sa ne 'dea si noua xbox oficial', nu este asa.
Doar ca nu suntem noi, ca natie, capabili sa oferim garantii si infrastructura necesara pentru un parteneriat sanatos cu Microsoft.
Oamenii ne accepta si banii, ne vand si consola, nu ne baneaza, nu nimic.

Ca sa inchei putin off topic, acelasi este si motivul pentru care, desi avem 'suport oficial' (cand aud asta ma distreaza maxim) stam cu conturi de PSN prin UK, US si cine mai stie ce, si platim cu lozuri in plic ca altfel nu se poate.
Acolo s-a facut totusi un pas dar mai e mult pana departe...
Si ca sa fie umilinta suprema mai avem si suportul oficial SONY Romania in Bulgaria. ... e de plans nu e de ras...

N-au nici SONY nici MS nimic cu noi, ai nostrii au ceva cu noi, ca nu suntem in stare sa oferim un parteneriat serios, o infrastructura serioasa pentru un marketplace, etc... asta e...

Peace!