Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
@tudyniuz te rog, dupa prima etapa in care a jucat mizerabil... si mai ales dupa ce l-au vandut pe di maria, mie nu-mi place deloc james. sper sa-l ia pe falcao, ca benzema mi se pare cel mai slab si lenes atacant pe care l-a avut RM, asa isi mai sterg din pacate, dar am inteles ca ancelotti nu l-ar vrea . O sa ma uit la PL ca acolo nu pun prea multa inima chiar daca tin cu chelsea
Eh, nu e chiar asa. Imi pare si mie rau ca l-au fortat pe Di Maria afara, a fost un moment precum cu Makelele acum mai bine de 10 ani. Desi nu imi place de James, Falcao ar fi o idee si mai proasta. In sfarsit au avut sezonul trecut o echipa cu vechime, toti fiind de cativa ani buni la club (mai putin Bale) si asta s-a vazut in jocul lor. Acum au numai talent pe teren, au vandut multe tricouri cu James, dar s-a pierdut din spiritul echipei, s-a pierdut acel joc frumos. Kroos s-a adaptat foarte bine, cel putin dupa 4 meciuri in care l-am vazut. James in schimb nu era necesar echipei si nu a facut decat sa forteze afara unul dintre cei mai buni jucatori.

Eu anul asta nu cred ca mai face Real nimic. Nici campionat, probabil nici Cupa, iar Champions League nici atat. O sa treaca de grupe si atat. Asa cum au facut timp de 10 ani cand nu faceau decat sa aduca "vedete" la echipa fara sa formeze o echipa adevarata.