Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Eyefinity Questions
-
Senior Member
Eyefinity Questions
Asa cum am discutat acum cateva seri pe chat insa nu am apucat sa mai vad raspunsuri deoarece am fost plecat intr-un mic concediu, mai intreb odata ca sa fiu sigur:
Se da urmatoarea configuratie: trei monitoare Samsung SyncMaster SA350 cu o placa video R9 290X MSI Twin Frozr Gamer edition. Aceasta placa video are doar urmatoarele mufe de conectare: 2 x DVI-D dual link, 1 x HDMI, 1 x Display Port.
Problema cea mai mare este ca monitoarele au doar mufa VGA si HDMI iar unul dintre HDMI-uri este stricat, deci trebuie daca am inteles eu exact sa transform la monitorul cu hdmi-ul stricat semnalul analogi de pe mufa VGA in semnal digital pentru mufta HDMI-D dual link.
Aveti idee cum fac asta si de ce anume am nevoie pentru a face acest setup? Daca am inteles eu bine, am nevoie de un adaptor activ VGA to DVI-D.. @MonkY daca ma poti ajuta, apreciez enorm 
L.E. cred ca ceva de genul http://www.conectica.ro/adaptoare-co...m-lindy-l38189
Multumesc!