Single post: PS4 vertical vs. orizontal, DS4
-
Admin

Originally Posted by
Dant3
Am un prieten care si-a cumparat o consola PS4. El vrea sa își cumpere si un "vertical stand" sau cum naiba ne numește

Am câteva întrebări:
1.Cum credeți ca este mai ok.
Pe orizontala clar. Asa mi-am tinut toate consolele, asa tin si PS4. Pe verticala o tii daca intr-adevar nu ai suficient spatiu. S-a tot discutat de avantaje si dezavantaje... dar pe langa cel legat de incalzire, mie unul mi se pare prea riscant sa darame cineva consola. Pe orizontala asa ceva e imposibil.

Originally Posted by
Dant3
2. Ar trebui sa își cumpere si acele ciupercute pt DS4?
Nu stiu daca mai e cazul cu ultimele DS4-uri (unii spun ca s-ar fi imbunatatit materialul). Personal mi-am cumparat, insa refuz sa le folosesc (nu-mi plac).

Originally Posted by
Dant3
3. Stiu ca cei care isi țin PS4 orizontal au cumparat niște piciorușe

In Romania se găsesc?
Daca nu vrei sorbothane-uri (care se gasesc in toate marimile posibile si imposibile), atunci cauta pe la magazinele de mobilier sau gen Hornbach. Sunt tot felul de distantiere, amortizoare si chestii gandite pentru a nu se zgaria parchetul (care se pun la scaune de exp.).
Daca ti se par scumpe sorbothane-urile, mergi pe DIY. Gasesti tu pe undeva o bucata de cauciuc groasa (sau un plastic mai moale - pentru amortizare). Il tai in 4, pui adeziv... si gata. Sau exista prin Hornbach un material care se pune ca izolare si absorbant (eu asa ceva am sub acvariu)... insa ma tem ca nu se vinde decat la metru si iesi mai scump decat cu sorbothane-uri, care mai au si avantajul ca arata bine si au adeziv 3M pe ele (se pot dezlipi fara sa lase urme).