Si eu sunt de parare ca ar trebui sa-ti faci textele inainte. Sa nu ma intelegi gresit, initiativa si ideea e buna dar mai e mult de lucru. M-a frapat de cate ori ai zis wow si damn (cred ca de cel putin 5-6 ori fiecare) si cateva chestii scapate, de gen

"grafica e ok... un pica mai slaba decat ma asteptam... la e3 parea ceva mai buna grafica totusi"
Cum adica, la E3 parea mai buna ? Ai fost la E3 sau te-ai luat dupa filmulete ? Un editor nu se ia dupa trailere stiam eu.

"nu au sharpnesul la care ma asteptam... antialiasingul nu este atat de antialised"
Sharpness-ul este fix opusul antialiasingului. Cat despre antialiasingul care nu este atat de antialised, no comment

"Am 16 alti oponenti se pare"
Cred ca ai jucat altceva. N-am auzit ca Pure sa aiba 17 players (if you count yourself playing).

"indicatorul de pozitie ne indica"
Saracul, altceva ce putea sa faca ?

"jocul fun si distractiv"
Aici e bine ca te-ai corectat. Dar sa nu se mai intample, mkay ?

P.S. Si faceti si voi ceva la site-ul acela va rog, ca arata dubios de "blogorit" si foarte antipatic. Nu stiu de ce imi da impresia de site rusesc unde pe orice as da click dau de fapt intr-o reclama ascunsa In rest, numai de bine ! Keep on learning !