Ce imi place la destiny hmm nici nu stiu de unde sa incep. In primul rand cand am auzit de Destiny am dat un search si m-am indragostit fara sa stiu multe informatii despre joc doar pozele ce le-am vazut pe net in momentul acela. Dupa ce la E3 am auzit ca o sa fie open Alfa a fost primul lucru ce am facut sa incerc acest joc. Deja din Alfa mi-am dat seama cate posibilitati o sa ofere jocu asta pe parcurs si ce mare si frumoasa o sa fie lumea Destiniy unde o sa fie la inceput cateva planete de explorat si sper ca in viitor si alte galaxii. In Beta am fost numa un zambet cand am vazut ca e de 100X mai fain decat alfa si atunci mi-am dat seama ca daca acuma e frumos cum o sa fie jocu-l final, plus ca nu am vazut inca celelalte planete. Eu nu prea sunt fan shootere am jucat un pic pe PC cs, cod si alte dar ma plictisesc repede imi plac jocurile care sunt challengin, rpg-urile sau orice multiplayer fain. Desii Destiny e un shooter pur si simplu nu ma pot plictisi de tras cu armele, sa imi pierd timpul in tower cu fiecare ncp, si cel mai mare bonus e ca se poate juca co-op that's the main reason pentru care mi-am si luat o consola pentru co-op. Bottom line Destiny e frumos o capodopera si abia astept urmatoarele expansionuri. 5 zile o sa ma joc incontinuu

PS4
traveler_s_rest.jpg

L.E. am uitat sa mentionez ca in alfa am jucat Hunter dar nu prea am fost impresionat, in BETA am incercat warlock si love at first sight, mi-a placut la nebunie