Dupa E3 MonkY a venit cu o idee buna pentru un interviu. Stiu ca era o intrebare legata de GOTY 2014, desi atunci am spus ca bătălia se va da intre Destiny si AC Unity dupa ce am incercat varianta beta am postat pe topicul Destiny concluzia mea, GOTY 2014 - Destiny si asta doar dupa ce am vazut beta pe al meu PS3. Mi-a placut cel mai mult clasa Hunter, stiu ca are un double spre triple jump, un fel de Carl Lewis cu steroizi .
Am iubit si iubesc in continuare universul Mass Effect, Star Wars. Nu credeam ca o sa ma indragostesc din nou, dar odata cu varianta beta mi-am dat seama ca am o inima din ce in ce mai mare. Am văzut câteva peisaje superbe, erau momente când uitam de mine. Ce mai, un joc pe gustul meu, care se comporta foarte ok pe generația veche. Si in final, ca sa nu imi supar bătrânul PS3, daca voi câștiga pt. el imi doresc jocul, vreau sa il vad cu ventilatorul turat si "lacrimi" de fericire.
Va las mai jos câteva poze făcute de mine cand jucam beta, scuzați calitatea. Enjoy
uploadfromtaptalk1409658377080.jpguploadfromtaptalk1409658389072.jpguploadfromtaptalk1409658397238.jpg

PS cine mai are nevoie de FIFA cand pot sa joc fotbal in Destiny?

PPS mulțumesc celor de la Altex/MG pt aceasta inițiativa si nu in ultimul rand ConsoleGames, in ultima vreme au început sa ne răsfețe cu premii, de aceea va rog sa dati un click pe semnatura si sa ajutati un forum fantastic, unde cei mai mulți scriu din pasiune. Respect MonkY si felicitări!