Dupa cum se vede din posturile mele de aici sunt mega nou in lumea consolelor. Mai exact PS4 is my first.
Vin la serviciu intr-o zi si aud: "Ai auzit mah? Vine Destiny pe PS4". Wow. Pricepusem si eu ceva de genul ca fiecare consola (XBox1 si PS4) au titluri exclusive. De asemenea am tot auzit de marea vedeta Hallo dar nu pentru consola mea evident. Bun. Dau repede drumul la youtube trailer Destiny. Ma uit. Frate in sfarsit un Hallo pentru PS4.
Aud ca se dau niste coduri pentru jocul alpha. La cat ma pricep eu a trecut oricum perioada de alpha evident fara sa vad ce si cum. Vine perioada cu beta. Zis si facut ma interesez cum e treaba de cod. Vad ca trebuie sa dau precomanda ma cam dezumflu. In final zic gata frate il iau si sa dau precomanda. Ce sa vezi... Perioada de beta s-a terminat si ea.
Daaar m-am orientat cu Twich. Am urmarit la greu live-urile de acolo. Si cel mai interesant era ca toti care veneau pe la mine intrebau daca ma joc. Vazand ca lumea e mai ageamie ca mine am zis da frate ma joc beta e nebunie. Noroc ca pe net scrie de toate rasele si de modul co-op ca asa am inteles si eu ca Destiny = Hallo pentru PS4 cu vraji de Diablo3, co-op de Serious Sam si FPS ca in BF4.
Probabil ca voi da o comanda la Altex cand se mai ieftineste treaba sau poate chiar voi merge la lansare la Media Galaxy. Fiind partenerii Console Games am decis ca tot ce voi lua pentru PS4 nou voi lua de aici sa ajut comunitatea.