Single post: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"
-
Junior Member
Sincer sa fiu nu mi-am creat asteptari deosebite cu gameplay-ul din Destiny, il voi juca exact asa cum e si cu siguranta ma voi delecta cu tot ceea ce are el sa ofere. Am avut mult prea multe dezamagiri cu alte jocuri cand mi-am creat asteptari si mi-am zis de data asta sa incerc o alta abordare: sa stau cat mai departe de detaliile care invaluie mecanicile acest joc, spoilere, tips & tricks etc si sa vedem ce iese.
Eu privesc Destiny mai mult ca o modalitate de a cunoaste noi oameni, de a-mi face noi prieteni, prieteni cu care sa pot sta pana seara tarziu pe chat, jucand in PVP sau raiduri, discutand strategii, tactici si planuri sau de ce nu despre orice alta aberatie
Sper din tot sufletul ca aspectul social si comunitatea care se va sedimenta in jurul acestui joc sa fie de calitate.
De jucat, am jucat doar partea introductiva si am ramas uimit cat de usor intri in atmosfera jocului, totul pare perfect: peisajele, culorile, sunetele, felul natural in care misca caracterul, detaiile cladirilor sau interfata grafica din meniuri. Fiind graphic designer nu pot decat sa admir munca celor de la Bungie care au dus grafica la nivel de arta.
Am testat putin clasele si am ramas la awoken warlok, nu stiu dar pentru mine e ceva cu adevarat deosebit in combinatia asta.
In concluzie astept cu nerabdare ziua lansarii si sper sa am destul timp liber la dispozitie pentru a descoperi cu adevarat care e destinul in Destiny pe PS4.
Imaginea atasata reprezinta pentru mine exemplul perfect de atentie la detalii acordate acestui joc. Nota 10 Bungie.