Single post: Concurs "Lansare Destiny cu Media Galaxy"

1. #59 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Pentru a mă înscrie în concurs, o să încerc să răspund la o întrebare la care nici eu nu știu răspunsul... De ce vreau să joc Destiny?

Am auzit de Destiny încă din 2012, atunci când au început să apară primele "leak-uri" despre înțelegerea dintre Bungie și Activision și prima mea reacție a fost ceva de genul "Vom avea parte acum de Call of Duty în spațiu... Super...". Dar pe măsură ce mai multe detalii despre Destiny erau dezvăluite am devenit din ce în ce mai curios de ce va ieși la final. Cu toate acestea nu pot răspunde nici astăzi de ce vreau să joc Destiny.

Grafica nu este atât de importantă pentru mine așa cum este pentru mulți gameri și nici nu sunt un mare fan al jocurilor de tip shooter. Pentru mine totul este despre povestea jocului, universul în care este plasată acțiunea și caracterele pe care le întâlnesc în sesiunile de gaming. Dar și mai important pentru mine este "background-ul" caracterului pe care îl controlez, vreau să fie un model pentru alții, o persoană care nu se teme să arate lucrurile greșite și capabilă să le îndrepte.

Poate de aceea dintre francizele mele preferate din lumea jocurilor video și a filmelor, seriile Star Wars și Assassin's Creed ocupă locuri fruntașe. Să fii un Jedi sau un membru al Ordinului înseamnă să-ți dedici viața pentru ceva mai presus decât tine, să îi aperi pe cei neputincioși, să lupți pentru restabilirea echilibrului în Univers și să ai sau să respecți un Cod al Onoarei.

În Destiny, toți cei care-l vor juca vor deveni "Guardians", protectori ai civilizației umane. Misiunea lor va fi de a proteja ultimul oraș de pe Pământ și sunt dispuși să o îndeplinească, chiar dacă mulți vor cădea la datorie. Consider că această alegere, de a fi un "paznic al umanității" se alătură celorlalte două menționate mai sus și poate de aceea Destiny mă atrage atât de mult.

Xbox 360 / PlayStation 3
    Attached Images Attached Images destiny_2014_04-22-14_002.jpg