Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Recomandari TV
-
Why so serious ?
Adaptorul de HDMI iese din discutie. Nu accept sa dau 2k ron pe un TV si sa am doar 2 HDMI-uri si sa fiu nevoit sa ma ridic din pat/scaun pentru a schimba intre HDMI-uri. Este inacceptabil pentru 2014 si mai ales, este inacceptabil cand ma gandesc la faptul ca eu acum 5 ani mi-am luat un SUNNY la 800 ron, care are 3 HDMI-uri si acum sa dau 2k ron pe un SMART TV cu mai putin de 3, cand stiu sigur ca nu est emai mult de 5c o mufa HDMI pentru ei.
Referitor la link-uri, repet, ma intereseaza o parere strict intre alea 2, nu alte recomandari. SONY-ul iese din discutie din cauza pretului (efectiv nu pot sa sar peste 2k ron, cand dau pe XO 1800 + app 200 pentru 1 an de live + minim 1 joc pana-mi vin altele 2 de pe ebay).
Cat de Sharp, chiar l-am vazut azi in eMag, dar inafara faptului ca este prea mare, nu are decat 2 HDMI-uri.