Single post: E3 2009
-
Senior Member
Deci, rezumand, problema MGS pe 360 sta cam asa: pana acum 2 zile, in viziunea fanboistica nici nu putea fi vorba de MGS pe 360. Cand a fost anuntat, totusi, incredibilul (si, spun eu, chiar inevitabilul, dpdv business), s-a schimbat placa: nu este "MGS-ul care trebuie, povestea a inceput si s-a terminat pe PS3".
Nu stiu, sincer, daca voi cumpara MGS-ul de pe 360, baiatul-fata cu armura sclipitoare si pletute blonde prezentat la E3 ca bad-ass (indiferent de numele lui) nu-mi spune prea multe. Nu prea vibrez la cultura gaming japoneza, mi se pare prea gay-fantasy, but that's just me.
Bottom line este ca MGS va fi prezent pe 360 si Gears of War nu va fi pe PS3 (de exemplu). Scriu asta fara nici o intentie de flame, dar, va rog, fanboyz 360 si PS3, dati-va seama ca asta nu inseamna nimic. Mie nu mi-ar placea mai putin GoW daca ar fi pe Wii sau pe PS3 sau pe Gameboy. Nu ma intereseaza, eu il joc pe 360 si imi place. Iarasi, jucati-va MGS pe PS3 si distrati-va, nu va mai simtiti tradati (cum spunea cineva pe aici) ca a aparut pe 360.
Cineva il numea pe Kojima "tradator"... Omul face bani, chiar credeti ca ii pasa de average gamer (orice o insemna asta)?
Can't we all just get along? (TM)