Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox One
-
10-09-2014 12:50 #4015 SP
Junior Member
Ajutor
Salut tuturor. Mi am cumpar un xbox one zilele trecute de la un tip care mi a zis ca ii fara hdd. Ok l am luat si cand a ajuns la mine am incercat sa ii fac updateul de pe stick si chestia cu bind eject si poweru nu am reusit. L am dus la un modder de la mine din oras si mi a spus ca fara hardu original nici o sansa. Am zis sa mai incerc l am sunat pe Donely iar el mi a spus ca daca vreau sa mearga trebuie sa fac rost de un soclu acele mufe de pe placa de baza sa le vada si el si cumva sa le copieze si un hdd original ca sa copieze fisierele. Mentionez ca xboxu imi sta in bootloop si imi vine sa ii dau foc. Acuma va intreb cine dintre voi ar fi de acord contra cost bineteles sa ma ajute .
Multumesc