Single post: Apple dezvaluie noul iPhone 6 si iPhone 6 Plus
-
Admin

Originally Posted by
sexbobomb91
Chiar foloseste ecran de acesta?
Din pacate, pana nu se va face un review serios, nu avem de unde sa stim. Intr-adevar, ca design arata la fel... insa daca nu ma insel in clip-ul respectiv se vorbea de faptul ca ar fi safir (lucru pe care am inteles mai tarziu ca l-au corectat, si ca nu ar fi de fapt safir). Personal, cred ca n-ar fi riscat Apple sa mearga pe marginile acelea din sticla rotunjite, daca nu ar fi fost super siguri pe faptul ca e al naibii de rezistent la zgarieturi.

Originally Posted by
erik95
Mi se pare dezamagitor. In primul rand din cauza faptului ca si-au abandonat niste principii, lanseaza mai multe telefoane si lanseaza 2 telefoane mari.
Culmea e ca majoritatea pana acum se plangeau ca Apple nu scoate ceva si pentru ei si ca au oferta limitata. Acum ca au mai multe modele, inseamna ca si-au incalcat principiile? Sau doar ca s-au orientat spre ce se vrea pe piata? La urma urmei, Apple face produse pe care le vinde... iar principiile nu se vand, mai deloc.

Originally Posted by
erik95
rezolutia e mica la standardele actuale (cel putin la i6)
Eu zic nu ca rezolutia lor e mica, ci ca exagereaza prea mult ceilalti (si doar la anumite modele). Mai au un pic si scot ecrane de mobil in 4K. A considera QHD-ul un standard pe un 5", e o aberatie. Uita-te la un i5 sau 5S, si daca tu vezi distanta dintre pixeli cu ochiul liber... inseamna ca da, depasesti 20/20 la vedere si iti trebuie rezolutie mai mare. 99% din restul oamenilor nu vad acea distanta, so it's ok. Dupa "Standardele actuale", toti care avem TV-uri FullHD suntem obsolete... pt. ca standardul pe la flagship-urile producatorilor este 4K.

Originally Posted by
erik95
camera nu aduce nimic nou (decat pe i6+)
Cred ca ar trebui sa asteptam sa vedem niste teste reale. Camera de pe 5S era deja una din cele mai bune si ma indoiesc ca cea de la i6 va fi mai prejos. Da, poate nu te atrage ca nu are 16-20Mpx, cum se lauda altii. Sincer, eu as renunta la orice ora la cei 13Mpx de pe Note 3-ul meu in schimbul celor 8Mpx de pe i5 (nici macar 5S). Nu exista termen de comparatie intre ele, iar cei 13Mpx sunt frectie la picior de lemn (varza la focus, stabilizare aproape zero, procesare lenta, culori sterse - singurul loc unde exceleaza un pic e in lumina naturala, dar vorba aceea, acolo sunt ok majoritatea camerelor).

Originally Posted by
cashonly
mai dar in primul post zici:
iPhone 4 - sticla - diagonala 3.5"
iPhone 4S - sticla - diagonala 4"
au aceeasi diagonala sa sti, le detin pe amandoua.
Am rectificat, vroiam sa scriu de 3GS cu 3.5"... Merci!

Originally Posted by
OlBlueEyes
Treaba e clară , telefoanele bat pasul pe loc .
Tu ai vazut cele 2 grafice din pozele de mai sus? Ma refer la asta si asta. Eu zic ca e o evolutie foarte decenta... daca s-ar fi intamplat asta la PC-uri de exp. acum am fi avut niste rachete. Iar in afara de putere, se evolueaza pe unde se poate: gen faster WiFi, faster LTE/4G, better camera, better screen, more sensors... Sa fiu sincer, a ajuns sa conteze mai mult software-ul decat hardware-ul. Multi isi cumpara un HTC pentru ca le place Sense-ul, asa cum unii nu cumpara Samsung pt. ca urasc Touchwiz-ul.

Originally Posted by
nurv
Sa dai intre 35 si 50 de milioane pentru un telefon mobil nu inseamna ca firma e satanica, inseamna ca tu esti posedat. Sau poate ambele.
Aproape nimeni nu-si mai cumpara telefoane "la liber" din Romania, cu exceptia celor care isi permit... iar pentru ei nu-mi fac griji. Cat despre firme, mai toti au avut flagship-uri care in Romania au sarit de 35 de milioane. Atat Samsung cat si HTC. Pacat ca la noi se speculeaza in draci produsele noi si de la un pret real din Germania de 499 EUR la noi sare de 30 milioane. Nu stiu, poate romanii nostrii le sufla cu aur inainte de a le vinde... In aceeasi ordine de idei, daca a da 35 de milioane pe un smartphone (care iti produce niste bani daca lucrezi cu el), oare cum s-o numi cand dai mai mult de 35 de milioane pe o placa video (care doar iti mananca niste bani)?
Revenind, eu unul cred ca voi trece la un iPhone 6 (cel de 4.7") din mai multe motive. In primul rand, m-am saturat de Android si de ale sale bug-uri ca de mere padurete. In al doilea rand, nu mai vreau phablet... si cred ca un 4.7" are marimea ideala (pt. mine cel putin). Desi ma enerveaza ca nu au scos i6 in varianta neagra, cred ca va iesi o combinatie perfecta intre un i6 Space Grey si o husa noua din piele neagra. Leather & Steel, my favourite combo. Recunosc ca acum cochetez si cu ideea ca daca tot a scazut pretul, sa merg pe un 5S. Mic, usor... si acum mai ieftin. Dar, om trai si om vedea... time to check my bank advisor!