Quote Originally Posted by TheWarlord View Post
Cat despre hands on-uri.. am mai zis si ma repet, incerc sa fiu cat mai natural. Este destul de greu sa vorbesti non-stop si sa te joci in acelasi timp, dar asta vrem sa facem cu hands on-urile o prima impresie.

Stiu ca am probleme cu exprimarea.. dar nu am timp sa stau in oglinda in fiecare zi sa lucrez la dictie si la exprimare. In romania nu mai exista astfel de continut video. Suntem singurii care facem video reviews/hands on si podcasturi in format video. Probabil vor urma si altii dar gandeste-te ca tu vezi pentru prima oara asta si nu esti obisnuit. Ai prefera daca as vorbi in engleza? Poate ai fi mai familiar cu limba si ti-ar place mai mult clipurile.
Pai daca tot ziceti ca sunteti primii, de ce nu incercati sa fiti si profesionisti ? Ce ai enumerat tu acolo sunt doar scuze ca sa nu te perfectionezi. Ma repet, daca chiar iti place ce faci, cred ca ar fi bine sa incerci sa o faci cat mai bine. Cine stie de unde poate sari vre-un iepure ...

Sincer, dupa ce am vazut in hands-on-ul de la Pure nu prea as mai vrea sa vad si altele, fa-ma sa-mi schimb parerea