Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
nu stiu despre ce vorbiti sau pe ce platforma l-ati jucat, dar pe PS4 e genial, e absolut fenomenal !!!! cand intri prin alunecari ramane urma pe gazon... se vad interactiunile intre jucatori intre faza, wtf ! e genial. ma joc de doua ore, inca nu pot iesi sa ma joc destiny !
Nu cred ca esti un gamer care se axeaza pe fifa in principiu, altfel e nasol.
Am jucat si eu 1 ora pe ps3, jocul asta e SF, sf si inca odata Sf.
Nu stiu cum sa spun , nu ...e ceva fals in jocul asta, pare pre-programat...spatii prea mari, e facut sa inscrii multe goluri, pt copii,si doar 1-2 faulturi pe meci, cica ''realist, asa ceva nu vezi in realitate.
Am dat cu Aguero 2 goluri de la 35 de m , se incrie foarte , foarte usor +ca jucatorii se gasesc foarte , foarte usor intre ei, e inadmisibil asa ceva!
Daca cei de la EA nu o sa faca o modificare, e clar... se vor inscrie cel putin 10 goluri per /meci, mult, mult prea usor.
P.S: Ca sa nu mai vorbesc de fundasi... la un corner executat de adversar nu poti face mare lucru daca il prinzi pe Silva sau Terry in careu...
P,S2: Andrewqp, daca tu te joci jocul asta foarte rar, da , e chiar funny dar daca esti un jucator gen " footbal games are my passion " e destul de rau