Quote Originally Posted by forsakenbv View Post
P.S: Andrei, legendary e mult, mult prea greu, am vorbit si cu Ovvy daca il cunosti(un campion european roman la fifa 12), pasele sunt la perfectie in orice joc din seria fifa la acel nivel , nu cred ca cineva de pe forum se poate lauda ca a batut calculatorul la legendary, eventual cu user game custo...
Ummm wat? Bat constant CPU pe legendary fie in normal, fie in UT.. ba chiar am castigat div1 offline avand 2-3 meciuri pe ultimate.

Si nu joc extraordinar, cred ca Ovvy ar sterge cu mine pe jos, probabil mai multi de p-aici ar putea asta..

Nu stiam ca e asa un big deal legendary, probabil n- am mari probleme pt ca CPU nu abuzează de lob pass si pressing excesiv, la fel ca 3 sferturi din comunitatea FIFA. In rest răbdare in aparare (cu cat presezi mai mult, cu atat e mai greu sa recuperezi), pase si timing corect la cele 3-4 driblinguri de baza..

Doamne, sper ca rezolva si prostia aia de pressing in UT. Inteleg ca scopul e sa nu se consume stamina ca sa nu stai sa faci schimbări, dar ar putea sa limiteze altcumva cat din meci sa poti face pressing....