Quote Originally Posted by iry View Post
Pentru tomi ti haterii (treaba cu impartialitatea e de porc, nu mai tine, mai taiati din ele da-le dracu), ia uitati aici, nexus-ul vostru sau mega super ultra cool samsung sau WHATEVER, le regasiti in pozele alaturate cumva?

Rautate mai mare ca androizii nu am vazut in viata mea, tind sa cred ca sunteti mai rai ca cei din tabara INDIEstation 4 (a se citi playstation 4, sau cum doriti).
Daca scoateau terminal de 4'' tot nu era bine, apareau imediat ca ciupercile dupa ploaie; hahaha hahaha hahaha ati ramas in urma, tot 4'' hahaha.
Daca au scos acum doua modele, ecran mai mare, tot au aparut androizii; ahaha ahahah ahaha noi aveam asa ceva in 2012.

Auzi si tu ce treaba: VALEU AIFONU COSTA 30 -35 KK?
NO Sh!t Sherlock: ia spune-ne aici, ce te-a facut sa dai 25 -30 kk pe un samsung sau nexus? Care au fost motivele?
Da ma costa, ai bani dai, nu ai bani nu dai. Dar retine un amanunt: la 30kk iei macar un produs premium, si nu PLASTICUL INFECT pe care il gasesti de exemplu la samsung (imi place sa-i numesc si xerox eu, e doar o parere personala).
Dar acolo nu se pune, asa-i? Acolo nu se mai plange nimeni ca un telefon de plastic costa 25-30kk?

Cred ca este asa o regula generala in ultimul timp, de cate ori Apple fac un update unui produs, urmeaza valul asta de hate (se poate numi efect de turma?).

Edit: tocmai acum am dat de aceasta stire. Multi care citesc tech stiu ca de ceva luni bune samsung au avut vanzari foarte scazute odata cu lansarea s5.
E posibil ca faci asemenea lucruri, doar ca sa-ti faci si mai multa reclama pe baza altuia? Stiti cum zic, precum bicies care apar la capatos si spun ca au fost cu nu stiu ce actor/fotbalist/manelist celebru.
Ma intreb cine-i retardatul de la ei care vine cu asemenea idei. De tot rasul.




LAME.
Nu stiu ce se întâmplă în ultima vreme pe forum, cred ca e ceva in aer. Nu ma așteptam sa vad doi useri atât de vechi cu doua postari atât de acide. Pe iry incerc sa-l înțeleg, poate a avut paharul plin, deși nu e o scuza, dar pe domnul de mai jos nu pot sa-l înțeleg. Ma scuzați pt off dar parca în trecut eram mai uniți, ne respectam mai mult. Nu uitați totuși ca aceasta comunitate este încă ceva special, ceva care in trecut avea un dar extraordinar, nu stiu, pt mine era un moment de relaxare dupa ore de stres din viata cotidiana, un forum cu oameni care scriu articole bune doar din pasiune.

Câteva cuvinte pt. MonkY, sper sa nu înțelegi greșit, cred ca esti un om foarte ocupat, am vazut ca te odihnești din ce in ce mai puțin, nu e deloc bine dar nu fac morala nimănui. Te rog sa înveți sa asculți si alte pareri, nu mai judeca pe nimeni atâta timp cât au o părere pertinenta. In ultima vreme ai pus si tu gaz pe foc, nu te cert, nu cert pe nimeni, nu imi permit! Haideti sa nu uitam de unde am plecat (cu acest forum) si unde am ajuns. Mi-ar fi plăcut sa va cunosc personal, pt ca de cele mai multe ori am citit lucruri minunate scrise de cativa băieți minunați. Va doresc o seara buna si vă promit ca nu mai intervin pe acest topic. O sa încerc pana se liniștesc apele sa stau în umbra asa cum au făcut-o si alți useri, obosiți poate de aceste scandaluri.

PS: nu uitați de semnătura mea, CG are nevoie de noi dar si noi avem nevoie de CG!
Quote Originally Posted by EspiritusSanctus View Post
Citeste ce a scris Monky mai sus, e mesajul ala lung, structurat, si argumentat... De fapt, raspunsul e la fel ca produsele Apple - inteligent, elegant, simplu si de efect, sincer. Nu, nu ma lingusesc pe langa administrator in speranta de a primi premium, ci vreau sa evidentiez atitudinea unui fan Apple in comparatie cu atitudinea ta ([MODERATED]), a unui fanbot Android. Tu in continuare nu vrei sa intelegi nimic, si probabil nimeni nu te va putea descuia la minte, la fel cum nimeni nu va rezolva vreodata esecul ala de sistem de operare pe care il folosesti.


5C nu e fratele mai mic si low cost al 5S-ului, ci varianta imbunatatita dpdv al autonomiei a 5-ului. Daca ma intebi, adevaratul iPhone e 6, iar 6+ o incercare de a acapara si piata de phablets, pe langa utilizatorii clasici de iPhone.