Single post: E3 2009: Conferinta Sony
-
Senior Member
Vorbind strict de camera care va inregistra miscariile, Natal mi se pare superior fiind gandit special pentru acest lucru. Faptul ca au atasta un "remote" la PlayStation care este intr-un contact permanent cu "eye"-ul ii ofera controller-ului un control mai precis si mult mai usor sau cel putin usable in jocuri din diferite genuri precum shootere, RTS-uri, etc.
Nu cred ca le-ar fi incredibil de greu celor de la Microsoft (pana in toamna) sa realizeze si ceva palpabil asemanator remote-ului pentru a satisface si nevoile jucatorilor mai hardcore. Fara acest "add-on", Natal este impresionant, dar nu are foarte multe aplicatii concrete in jocuri, dar in schimb in Media este foarte practic.
LE: Exact despre ce vorbeam: http://www.joystiq.com/2009/06/03/xb...project-natal/. La sfarsit spune ca s-ar putea ca acel controller sa fie folosit in combinatie cu Natal. Acum depinde doar cat de precis e acel controller pentru a putea fi folosit in jocuri. Personal cred ca daca ar scoate un controller de calitate, tot ansamblul ar fi peste cel de la Microsoft datorita camerei superioare.