Vorbind strict de camera care va inregistra miscariile, Natal mi se pare superior fiind gandit special pentru acest lucru. Faptul ca au atasta un "remote" la PlayStation care este intr-un contact permanent cu "eye"-ul ii ofera controller-ului un control mai precis si mult mai usor sau cel putin usable in jocuri din diferite genuri precum shootere, RTS-uri, etc.

Nu cred ca le-ar fi incredibil de greu celor de la Microsoft (pana in toamna) sa realizeze si ceva palpabil asemanator remote-ului pentru a satisface si nevoile jucatorilor mai hardcore. Fara acest "add-on", Natal este impresionant, dar nu are foarte multe aplicatii concrete in jocuri, dar in schimb in Media este foarte practic.

LE: Exact despre ce vorbeam: http://www.joystiq.com/2009/06/03/xb...project-natal/. La sfarsit spune ca s-ar putea ca acel controller sa fie folosit in combinatie cu Natal. Acum depinde doar cat de precis e acel controller pentru a putea fi folosit in jocuri. Personal cred ca daca ar scoate un controller de calitate, tot ansamblul ar fi peste cel de la Microsoft datorita camerei superioare.