Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ultimate Team (Fifa 15)
-
Member

Originally Posted by
tudomih
Paradoxal, asa e si in viata reala. Se dau o gramada de goluri printre picioarele portarilor.
Da? cate 5 pe meci?
Imi place cand mai vine unul ca tine : " si in viata reala e asa, s-a dat bara bara gol, am vazut eu acum 5 ani, da tataie da, am vazut"
Prietene, exceptia de la regula in FIFA e regula. Daca se face un joc de loto produs de EA, in viata reala castigi o singura data sau deloc potul cel mare, IN JOCUL EA POTI SA_L CASTIGI LA INFINIT IN ACEIASI EXTRAGERE!
Ti-am stimulat inteligenta sau e greu sa citesti "printre randuri". Te rog sa nu mai aduci remarci de genul : pai si in viata reala se inscrie in minutul 45 si 90, deci e bine cu FIFa. Da , e bine dar nu cand in peste 80 % din toate meciurile jucate in FIFA 14 din lumea asta s-a inscris cel putin un gol in min 45, 90 sau in ambele in aceiasi partida.