Well, am sarit si eu de lvl20 (21)... si nu inteleg prin ce sistem EXP-ul se transforma (asa am inteles ca ar trebui) in altceva folositor. Exista un vendor, ceva? La ce ar trebui sa ma uit? Sau pur si simplu nu mai pot urca de-acum inainte decat cu ajutorul armurii?

Aveti idee daca vor continua Story-ul? Mie mi s-a parut ca s-a terminat cam sec...

Nu stiu daca a mai fost, dar poate ajuta: Destiny public events to occur more frequently • Eurogamer.net.

BTW, ieri si azi noapte cred ca m-a scos din joc de vreo 15 ori. La un moment dat era sa dau rage quit... dupa ce m-a aruncat afara din joc la boss fights...

---------- Post added 14-09-2014 at 07:44 ----------

Ah, si one more thing: PVP-ul devine o adevarata mizerie atunci cand intra cei care joaca cu mouse. Multumesc (NOT) Sony si Bungie pentru ca permit asa ceva... Acum mi-am adus aminte de ce urasc eu FPS-urile multiplayer pe console. Unii pur si simplu nu pot juca decat schimband regulile jocului... Pacat!

---------- Post added 14-09-2014 at 07:47 ----------

Am gasit ceva:

Deci sa inteleg ca de la level 20 in sus, EXP-ul se transforma in Mote of Light. Care Mote of Light nu poate fi folosit decat pentru a cumpara chestii cosmetice. WTH?