Originally Posted by
Khan
M-am prins si eu ca e spinoff, nu asta era problema. Dar pana in ziua anuntului MGS pe PSP, pe langa declaratiile de tradare sareau fanboii in sus ca nu va fi un joc marfa pe 360 (indiferent de legaturile cu povestea lui Solid Snake) pentru ca nu i-ar ajunge spatiul lui Kojima sa se desfasoare si sa faca povestea cum trebuie.
Dupa aia se anunta MGS pe PSP, o consola care are spatiu cam de 3 ori mai mic pentru un joc (si pe 360 ar merge mai multe DVD-uri). Si automat.. problema spatiului dispare. Nu mai e important spatiu, dar atata timp cat se face un joc pe o consola Sony, ftw! o sa fie cea mai tare poveste.
Risen va fi mai mult pt gameri care n-au avut treaba cu universul, in timp ce ca sa-ti dai seama de unele lucruri in jocul de PSP...va trebui sa fi jucat celelalte jocuri dinainte. Si stiu multi care au PSP acasa si nu-si permit un PS3.
Considerati ca intre un gamer de PSP si unul de 360, storywise cel de PSP va fi mai castigat? Ambii habar nu au ce se intampla.. doar ca al doilea joaca un spinoff care introduce ceva nou.