Am promis ca revin cu impresii după câteva zile. Am încercat Diablo 3, TLOU, Destiny. Jocurile arata si se mișcă într-un mare fel . Controllerul este superb, singurul minus, bateria, am reușit aprox. 9 ore de gameplay cu chat, casti si sunet in acel difuzor care apropo, e demențial. Păcat ca Diablo 3 nu profita de acel difuzor, poate într-un viitor patch. Consola nu face zgomot, mi se pare mai silențioasă decât un PS3. M-au cam speriat unii de p'aci . In TLOU s-a încălzit mai mult, dar nu ceva ieșit din comun. Meniul imi place, astept acel update pt organizare. Downloadul merge foarte bine. Am încercat si jocurile primite prin intermediul abonamentului PS Plus, foarte drăguțe doua joculețe, Resogun si Contrast. Outlast e pe placul meu dar am probleme cu " ceasu' " .
Imi place ca totul e instant acum, pur si simplu selectezi market si esti in el, fara pic de lag.
In concluzie, sunt foarte mulțumit de "frigider", pe alb arata superb. Aștept BF, poate prind o reducere pt încă un DS4, tot alb . Sper sa nu am probleme cu acel auto eject, dar dupa cum merg lucrurile acum, nu cred.
Ahhh, inca ceva, jocurile se instalează foarte repede de pe disc, nu mi-a venit sa cred, iar blocul optic este si el silențios. Acum sa vina jocurile, aștept cu nerăbdare GTA 5, AC Unity, de anul viitor nu mai vorbesc