Ma enerveaza talambii ca marele tacconi care se dau mari rahati numai pentru ca sunt mai mari decat ceilalti. Stiti ce? Venind de la un idiot care face parte din generatia de aur a Romaniei, bagati-va varsta-n fund! Dovedeste ca esti mai inteligent si ca ai un viitor mai bun ca al meu dupa care esti liber sa comentezi. Pana atunci, mars pe santier unde iti e locul, dar gandeste-te ca peste cativa ani, tot acest idiot iti va completa fluturasul de pensie

P.S.: Ca sa evitam offtopicul creaturii, eu am 17 ani. Da sunt parte a generatiei de clubberi si manelisti, dar ghici ce?! Am crecut la tara, intr-o casa in care se ascultau numai Iron Maiden si Metallica. Surprinzator, nu dorm cu vaca in camera si chiar am si un apartament in oras dar nu ma duc acolo pentru ca sunt satul de bosorogii astia prosti pe care ii tin unii in brate. Am mai ramas cu o singura bunica, care are pensia 700 de lei, dar in loc sa se plimbe ca minunatii ceilalti cu autobuzul, are grija de un pusti al unei vecine. Am crescut prima perioada a vietii mele alaturi de ea si bunicul care a murit acum 2 ani si nu imi pare rau. M-au invatat ce e respectul, dar eu am invatat cui sa i-l ofer. Pun pariu ca multi de aici au fost in aceeasi situatie ca mine si stiu despre ce vorbesc, iar daca un nimic ca tine ajunge sa ma jigneasca spunand ca toti din generatia asta suntem niste ratati, scuze, dar cand te-ai uitat in oglinda tu decretel trimis la munca de la 14 ani?