da , jigniti posesorii marcii.

Quote Originally Posted by JeNeI View Post
@poyuit Dupa ID-ul tau se pare ca esti posesor de "bemveu" si ai si atitudinea unui "bemveuist".

Despre KZSF poti sa zici ca are story mai slab, dar nu compara mere cu pere.KZSF este un joc mult mai bun decat BF4, care e plin de buguri si plin de patchuri (peste 10gb).

Si nu, nu au redus din grafica, ba chiar arata mai bine.Eu joc din decembrie si nu am observat vre-un downgrade.

Te rog nu descarca furia ta in threaduri precum acesta sau cel de TLOU.Habar nu ai de jocuri.

Daca BF4 ti se pare genial, ce sa zic...felicitari!
iti multumesc ca ma faci cocalar cu bmw mai mult sau mai putin subtil
nu prea cred ca isi avea rostul observatia ta de doi bani, daca oi fi eu frustrat cu idei spre bf4 si cocalar cu "bemveu" , nu trebuie sa-mi spui tu asta, caci se intelege ca nu esti prea departe prin astfel de postari, apoi daca-s deplasat si tu esti la alt "nivel" ..ignora-ma.

kz SF este un shooter penal ca si BF4 , doar ca unul se misca mai in reluare ca si gameplay ,iar altul este mai fluent, arata mai bine si nu se bazeaza pe SF-uri , eu l-am jucat prin februarie-martie si dupa o pauza am reluat azi iar.. poate ca mi se pare ca au umblat la grafica si a aratat tot asa de slab si in februarie.

eu am inchis postul respectiv cu bf4 sub forma de gluma (doar ma vad renumit prin postarile voastre cu asta), insa de aici si pana la pus etichete...vorba ta, felicitari !