Single post: PLEX pentru Xbox One este in teste

  1. #1 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar

    PLEX pentru Xbox One este in teste

    Poate ati auzit de PLEX, celebra aplicatie de media-streaming pentru PC, telefoane mobile, smart TV-uri, etc... aplicatie ce iti permite sa faci streaming pe toate diispozitivele la muzica, filme, fotografii. Ei bine conform Reddit, "Plex App is in testing for Xbox One" - echipa din spatele PLEX tocmai au reusit sa finalizeze aplicatia pentru Xbox One si este acum in teste. PLEX app pentr Xbox One aduce pe langa media streaming si DLNA, si cateva "bunatati" la pachet: posibilitatea de a urmari trailere la filme, rating si o interfata foarte atractiva.

    Cateva screen-shoturi ale aplicatiei au fost descoperite pe internet, dupa ce in Aprilie 2014 se auzisera cateva zvonuri despre o posibila aparitie a programului pe noua consola Microsoft. Este de asteptat ca testarea sa mearga bine si aplicatia sa ajunga repede in toate consolele, ajutand astfel Xbox One-ul sa devina "ultimate entertainment device".

    Ca paranteza spun ca deja Xbox One-ul a primit un Media Player, care in cursul lunii Octombrie va beneficia de un update major ajungand sa ruleze .mkv-uri (cel mai uzual container audio-video la aceasta data), dar cred ca o aplicatie dedicata facuta de o echipa cu experienta in spate si cu o interfata moderna are mai mult succes. Sa nu uitam cat de mult a ajutat portarea XBMC-ului pe primul Xbox, facandu-l cu adevarat o consola multimedia.
    Attached Images Attached Images plex_xbox.jpg plex_xbox_2.jpg