Single post: Ce ma enerveaza (acum)
-
22-09-2014 16:20 #4079 SP
Vires Intus
Ma enerveaza facultatea asta de rahat. Acum in anul 3 ne impartim in doua specializari, A si B, cica in functie de medie. Eu special am intrat la facultatea asta pentru materiile de pe A, din anul 4, sunt singurele care ma intereseaza si sunt utile pentru mine, plus ca am avut restante la genul de materii care sunt pe B si abia m-am chinuit sa le iau cu 5-6. Azi am aflat ca am fost repartizat pe B, dupa ce m-am chinuit astia doi ani sa imi iau toate examenele. Care dracu mai e ideea facultatii asteia daca nu poti sa inveti ce vrei? Am intrat special aici pentru materiile din anul 4 de pe specializarea pe care o vreau si acum se caca la ziua mea? Ma repartizeaza la o specializare pe care nu mi-o doresc, nu imi place si nu ma pricep pentru ca le e lene sa suplimenteze locurile la A (in fiecare an se intampla asta cu multi studenti).
Adica aia care au 5 restante si 3 materii de repetat sa intre unde au vrut, pe B, iar eu care am de-abia o restanta (si le-am mai platit si taxa 8000 de lei) sa ma trimita unde vor ei?
Facultatea de Automatica si Calculatoare - un ESEC TOTAL.