Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Pierderi din diferente de curs valutar la achizitia codurilor de PSN
-
Junior Member
I-am trimis un PM. Nu prea vad ce ar putea el sa faca, decat sa explice ce stiu deja: ca nu are el nicio vina. Nici sa ramburseze nu are cum, ca am folosit codurile, si nici nu am asa pretentie, sincer. Omu` incearca si el sa faca un ban cinstit, respect asta. Si nu am nicio problema cu site-ul lui sau cu continutul de acolo. Iar din pierderea mea el nu are nimic de castigat, pt ca din banii pe care-i pierd din diferente de curs nu ajunge niciun leu la el. E o situatie regretabila la care nu stiu daca ar avea el cum sa ma ajute... decat pe viitor, daca modifica modalitatile de efectuare a platilor pe site. Ceea ce nu vad sa se intample.