Da, e decent ceea ce vor sa modifice... si sper sa nu le ia prea mult.

Btw, jocul s-a prins ca m-am suparat pe el si ca vreau o pauza, si mi-a aruncat o groaza de legendare in fata (ba de la regina, ba din drop-uri in timp ce faceam patrol missions, ba din levelup la factions)... plus exotic stuff... si uite asa m-am trezit ca sunt full de legendare si exotice. Initial am zis "la naiba, parca e prea repede - si-asa am ajuns level 27 mult prea repede, si nici macar n-am jucat prea mult!". Dar imediat am realizat ca la stilul in care pica item-urile pentru upgrade-uri la legendare si exotice, Destiny s-ar transforma in nimic altceva decat un joc de grinding (sau farming)... lucrul pe care-l uram in WoW (de exp.).

Sper sa gaseasca o solutie echilibrata astfel incat sa nu fiu nevoit sa joc 6 luni ca sa-mi pot upgrada o amarata de arma (care intre timp s-ar putea chiar sa fie nerfed sau mai grav, sa-mi dau seama ca vreau sa incerc altceva).

See you in Destiny!

P.S. Sistemul prin care fac upgrade la joc e un pic cam nesimtit. Te da afara fara a incerca macar sa dea un mesaj de atentionare (nu cred ca era greu sa trimita un mass message prin care sa spuna "la ora cutare facem upgrade" sau "atentie, in maxim o ora facem un restart"). Pe noi cel putin ne-a dat afara cand am ajuns la boss... fara drept de resume or something. That's not nice... not nice at all!