Acum, poate sa-mi explice si mie cineva ce Dzeu se intampla in Crucible-ul acela de e atat de frustrant? Am incercat din nou aseara (a tras Grey de mine, ca altfel...) si situatia era cam asa: vad inamic, descarc 3 runde de ammo cu pulse rifle in el - nimic (mentionez ca e un pulse rifle legendar, nu orice porcarie); el trage un foc si gata, sunt mort! WTF? Zic ok, hai sa incercam la melee (pumn). Il prind pe unul "la inghesuiala", ii dau 3 pumni (nici eu nu stiu cum am reusit sa dau atat de repede)... el imi da unul; eu mor, el nu. WTH?!?
Acum, daca si cu legendare pe mine (desi nu upgradate full), 99% din PvP mor dintr-o singura lovitura (si nu de sniper - pe aia as intelege-o), ori fac eu ceva in neregula rau de tot, ori e ****ed up. Either way, e frustrant rau...
P.S. Mentionez ca nu sunt un bun FPS PvP player... nu sunt expert la asa ceva, dar ma gandesc ca si pentru un n00b ar trebui sa fie ceva mai echilibrat, mai fun. Ori eu inca n-am vazut fun-ul in Crucible. Ba chiar ma gandesc ca e mai bine sa nu intru, ca trag echipa mea in jos

So, any tips? Or tricks?