Single post: Pierderi din diferente de curs valutar la achizitia codurilor de PSN
-
Member
Baieti , eu care am activat in sectorul bancar va spun ca nu are nici o banca cum sa faca diferit .
Platile in Romania sunt in RON , deci ma apuca nervii cand platesc cu cardul meu de euro ceva de 100 de euro si vad ca imi iau 105 - 110 .
Oricare banca din Ro , imi ia din cardul de euro , euro , ii schimba in ron , si dupa iar in euro din ron . si asa se pierd multi euro , plus taxele pt PayPal ...
Eu nu inghit deloc ING e un ghiseu - nu are personalitate juridica romaneasca - o franciza practic , cu BCR chiar am avut tangente , dar repet , nu ai voie sa cumperi in euro in romania , totul se face in RON .
Nu vom mai avea comisioane de schimb de genul asta decat in 2020 cand vom trece la euro .. pana atunci chiar si cu card de euro .. platesti mai mult tot in euro .
De exemplu eu cand iau de pe EBAY UK cu cardul meu de euro .. Euro ii converteste in RON la cursul mic .. si dupa RON in LIRE la cursul mare .. si plus taxa Paypal .. iese .. aiurea de mult .