Quote Originally Posted by DeathOfArt View Post
si cum e soundbar-ul. da sunet ca lumea? cum se aude bass-ul?
Foarte ok ba chiar are SI un mod 3d sound in care propaga sunetul spatial in intreaga camera de parca ar fi 5.1 EU stau cu volumul la 12/50 deja de la 20/50 subwooferul rupe la volum SI deranjez copilul plus vecinii de la parter.

Dant3 da x1 e pus PE doua cutii de cd-uri deh...am ramas cu sechele de la racirea 360-ului. Dar Sa stii ca sunt utile, chiar MonkY recomanda picioruse de cauciuc pt. racirea PE partea de dedesubt..

---------- Post added 29-09-2014 at 22:34 ----------

LE am scris cu picioarele mai sus de pe telefon.
Ca sa adaug varianta de sandbar a venit cautand boxe de tv+pc+consola cu intrare optica si in jur de 300-400 de lei. Cum boxele de pc gen Microlab sau Edifier aveau doar intrare analogica pe jack de 3.5 m-am orientat si spre alte tipuri de sisteme de sunet si am ajuns la soundbarul asta. Are aproximativ 60W, oricum este mai multa putere decat imi accepta vecinii si se aude bine la volum mediu. E gandit 2.1 adica soundbarul are 4 difuzoare de medii si inalte + subwooferul pentru joase.
In filme 3D gen Avatar se aude excellent, bine exista si solutii mult mai bune dar si mai scumpe. In bugetul meu nu cred ca puteam gasi ceva mai bun.
Urmeaza sa il prind pe perete dar abia cand voi renova livingul de gaming
Si probabil daca noi castiga la Loto voi trece pe o solutie 5.1 sau 7.1 cu receiver + standfloor si bookshelf dar pana atunci mai am bani de strans si de jocuri.

Dant3 si PS3-ul il tineam tot cocotat pe niste cuburi, imi conferee liniste stiindu-l mai aerisit asa...Doar Wii-ul nu l-am pus pe nimic.