Buna seara tuturor,

Tocmai ce am revenit dupa cateva zile de relaz si am gasit acest thread deschis de Gandomyr ,

Incep prin a multumii ca ai cumparat de la mine, problema cu schimbul valutar este datorita inregistrarii in UK - PayPal - GBP, alegand metoda de plata in RON, paypal de buna voie si nesilit de nimeni face convertia in gbp dupa care face iar conversia la banca ta .... de aceea se schimba pretul si se comisioneaza valutar de 2 ori la cursurile lor, pretul in ron de pe site este la un curs updatat de catre hostul meu dar fara nici o legatura cu paypal, ma gandesc sa il scot de tot dar chiar nu o sa am ce face cu schimbul valutar, ce poti face este sa cumperi de la mine in GBP ca sa iti ia paypal GBP si sa converteasca o singura data cuING

Am incercat si cu sisteme de plata din romania dar nu ma baga in seama daca nu sunt inregistrat in romania, am incercat si cu plata prin mobil , aici comisionarea este de cel mai prost nivel vazut la orice alt sistem de plata

Sincer chiar as prefera sa fie mai ok si banii sa nu se duca pe comisioane dar din pacate sistemul este de asa natura incat nu ma lasa , Sper sa prin oferta mai bune si sa scad pretul mult mai mult sau daca vrei iti las un cont bancar si depui direct suma aceea de 182 iar codurile ti le dau pe mail fara probleme,

Salutari tuturor

Robert