dragut review-ul asta, chiar daca e ptr PC, si vad ca tipul are niste pareri similare cu ce am spus noi mai sus. atat legat de mediu cat si de gameplay si grafica.

@alanpoe

cum zice si baiatul asta in review, una peste alta, end result-ul este sa omori uruks si orcs. adica majoritatea activitatilor si misiunilor (daca nu toate) implica lupta intr-un fel sau altul. cred ca variatia vine din sistemul de nemesis, cu internal struggles intre diversi capitani si warchiefs, si adaptabilitatea de care ai nevoie pentru diversele misiuni si diversii adversari, si strategiile pe care trebuie sa le aplici in afara luptei sau inainte de ea.

cred ca ce are in plus jocul asta (cum spunea si Monky) este modul original in care creeaza complexitate (atat in ceea ce priveste sistemul de nemesis, dar si upgrade-urile multe si variate, side-mission-urile, open world-ul si posibilitatea reala de avea multiple variante de aborda fiecare misiune si mai ales urmarile alegerilor tale sau a experientelor pe care le ai, inclusiv atunci cand esti ucis).

ca sa sumarizez: ca mediu de joc, acesta este organic si are mood-ul corect pentru povestea pe care o spune si pentru lumea fizica pe care o prezinta, personajele par ca au mai multa viata si inteligenta decat cele din alte jocuri oarecum similare, dar acest mediu nu va avea varietatea unui mediu cum sunt cele din Arkham, jocurile AC sau GTA, si lasand la o parte complexitatea gameplay-ului overall, scopul principal in joc si activitatea principala e sa omori inamici.