Daca esti drept, asa cum te prezinti, afiseaza postul pe care l-ai sters fara rost. Si lasa lumea sa voteze daca era sau nu ontopic. Daca te supara adevarul asta e altceva, dar nu mai abuza de functia de moderator pentru ca este un FORUM si aici fiecare are dreptul la o parere (in mod normal).

Am venit cu argumente pro, de cate ori vrei sa mai laud ios-ul lor? De cate ori sa mai zic ca DA, e un telefon nu bun, ci foarte bun dar nu asta e "problema" lui. Am venit si cu argumente contra, fix acelasi argumente pe care le-au adus si altii si anume:

-monotonia telefonului, prin faptul ca nu vine cu ceva revolutionar care sa-i justifice pretul
-Finisajele NET inferioare brandului Apple, pe care pana si tu le-ai remarcat
- Si poate mai presus de orice, lipsa acelui "ceva", care sa te faca sa zici woow, nu ma intereseaza pretul, trebuie sa-l am. Ceva demn de renumele Apple, care tocmai cu asta a ajuns unde este ! Si aici chiar nu poti sa ma contraizici.

Astea sunt argumentele mele, le-am expus si sub alta forma dar tu ai ales sa fi judecatorul suprem, in loc sa-i lasi pe alti useri sa comenteze, stergandu-mi posturile. Daca vrei sa discutam (nu eu cu tine, ci NOI, userii intre noi) atunci nu mai sterge aiurea posturile ! Cand o sa te atac direct, cand o sa te injur, atunci nu e nevoie sa-mi dai avertisment pe privat, imi poti sterge contul direct! Dar fii sigur ca niciodata nu o sa fiu atat de badaran. Dar daca te deranjeaza putina ironie, atunci iarta-ma, poate ar trebui sa-ti revizuiesti tu comportamentul autoritar, pentru ca iti dau zeci de exemple de limbaj MULT mai grav pe alte topicuri.