madskills: ar trebui sa-ti stabilesti totusi sistemul de valori... ori sunt "zeu" si voi "supusii" (te-am citat, in caz ca ai uitat deja), ori iti sunt inferior, complexat, frustrat, delirant, penibil (din nou cuvintele tale). Sincer, am si eu doza mea de limita, iar tu ai depasit-o de mult. Genul de expresie (scrisa incorect gramatical de altfel) "pacat ca te supar adevarul copile" e un argument suficient pentru mine si nu intru in polemici legate de varsta. Mai mult, sfatul tau de a apela la ajutor de specialitate (o alta aluzie interesanta) ti-l recomand sa ti-l aplici singur. Ai o pauza de 2 saptamani in care sa cugeti la propriile-ti cuvinte.

on-topic: Se pare ca iOS 8.1, cel care spunea cineva pe forum ca ar fi scheduled pt. Martie, e "on track" pentru 20 Octombrie: iOS 8.1 Gets A Release Date, Will Feature Apple Pay | Redmond Pie. Ar fi bine sa se intample asta si sa scape de bug-uri, pentru ca e genul de experienta care strica toata distractia.

Btw, vad ca singurul model care mai e in stoc la emag (cu livrare azi) este cel de 128GB: Telefon mobil Apple iPhone 6, 128GB, Space Grey - eMAG.ro. Si cu un pret pe masura...

---------- Post added 02-10-2014 at 12:26 ----------

Uite ca sunt si de rau: m-au sunat deja 2 amici carora le-am luat iPhone 6... si amandoi au probleme cu faptul ca din 10 in 10 minute li se deconecteaza de pe 3G/voce. Le-am recomandat update la 8.0.2 (done, degeaba)... reset network si all settings (done, degeaba)... dezactivat 4G (didn't helped)... incercat cu WiFi On/Off, Bluetooth On/Off... deconectarile apar. Nu stiu daca e valabil si pt. cele venite de pe alte canale, dar astea aduse din Germania au problema asta. Eu cred ca e nevoie de un update pt. providerii de la noi... Damnit Apple! Well, presupun ca asta inseamna sa fii "tester de Romania"